Prekių pristatymas ir grąžinimas

Lietuvoje pristatome siuntas į nurodytą Omniva paštomatą. ilgabarzda.lt stengiasi ir rūpinasi, kad Jūsų užsakymai būtų pristatyti greitai ir saugiai! Prisidėdami prie aplinkos tausojimo, atsisakome popierinių sąskaitų faktūrų, todėl nurodytu e. paštu gausite tik elektronines sąskaitas.

Užsakymo paruošimas užtrunka 1-3 d.d.

Prekių pristatymo terminas:

Lietuvos teritorijoje

Pristatymas per 2-4 darbo dienas

Lietuvos teritorijoje šventiniu periodu ar ekstremalių situacijų periodu

Pristatymas per 2-7 darbo dienas

Užsienio teritorijoje

Į užsienį prekių pristatymo laikas skiriasi, dėl pristatymo terminų kreiptis asmeniškai.

Prekių pristatymo kaina:
Prekių pristatymo kaina pateikiama pasirenkant prekių pristatymo metodą.

 

BENDROS NUOSTATOS

1.1. Prekės pirkėjui paruošiamos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

1.2. Lietuvos teritorijoje užsakytos prekės pristatomos per 2-4 darbo dienas nuo paruošimo, šventiniu periodu per 2-7 darbo dienas nuo gauto apmokėjimo už prekes per jūsų pasirinktą kurjerių tarnybą.

1.3. Į užsienį prekių pristatymo laikas skiriasi ir gali trukti nuo 5 d.d. iki 30 d.d., dėl pristatymo terminų kreiptis asmeniškai.

1.4. Pardavėjas turi organizuoti Pirkėjo užsakytų prekių pristatymą Pirkėjo nurodytu adresu.
1.5. Pirkėjas privalo priimti užsakytas prekes ir sumokėti prekių bei jų pristatymo kainą.
1.5. Pardavėjas, susidarius svarbioms aplinkybėms, negalėdamas Pirkėjui pristatyti užsakytos prekės, įsipareigoja Pirkėjui pasiūlyti analogišką prekę arba dovanų kuponą, o Pirkėjui atsisakius priimti prekės analogą ar kuponą, grąžinti Pirkėjo sumokėtus pinigus per 7 darbo dienas, jeigu Pirkėjas atliko išankstinį apmokėjimą. Atsiskaičius banko kortele, pinigai grąžinami tik į kortelę, iš kurios buvo atliktas mokėjimas.
1.6. Gavęs prekių siuntą Pirkėjas kartu su vežėju privalo patikrinti, ar nepažeista siuntos būklė. Jeigu prekių siunta buvo pažeista, tai Pirkėjas privalo pažymėti prekių perdavimo-priėmimo dokumente (važtaraštyje). Priėmus prekes ir pasirašius prekių perdavimo-priėmimo dokumentą (važtaraštį) be pastabų, patvirtinama, kad prekių siunta nebuvo pažeista ir tinkamai pristatyta.
1.7. Prekių pristatymo kaina pateikiama pasirenkant prekių pristatymo metodą.

PREKIŲ GRĄŽINIMAS

2.1. Prekių grąžinimo tvarka yra nustatyta vadovaujantis Ūkio ministro 2001 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. 217 “Dėl Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių patvirtinimo” daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklėmis, pagal kurias nurodoma, kad kokybiški kosmetikos gaminiai nėra grąžinami.

2.2. Tuo atveju, jeigu įsigyta prekė yra nekokybiška, ji keičiama į analogišką kokybišką prekę, informavus apie tai el. laišku info@ilgabarzda.lt per 14 darbo dienų nuo jos gavimo. 

2.3. Prekė keičiama tik tuo atveju, jeigu prekė nebuvo naudojama, originali prekės pakuotė nepažeista, nesugadinta ir nepraradusi prekinės išvaizdos. Grąžinamos prekės privalo būti pilnai sukomplektuotos. Už pilną daikto sukomplektavimą ir supakavimą atsako Pirkėjas. Jeigu prekės nėra pilnai sukomplektuotos ir tinkamai supakuotos, Pardavėjas gali atsisakyti priimti grąžinamas prekes.

2.4. Prekės grąžinimo išlaidas apmoka Pirkėjas.